AKÇAY CHP'DEN KAZDAĞI BELEDİYELER BİRLİĞİ'NE ZİYARET..

AKÇAY CHP

CHP Akçay Belde yönetim kurulu Kazdağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği'ni ziyaret ettiler. Birlik Başkanı Cahit İnceoğlu'na başarılar dileyen Belde Başkanı Yüksel, Kazdağları başta olmak üzere tüm doğal güzelliklerin korunmasından yana olduklarını ifad




CHP Akçay Belde Başkanı Atakan Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri Kazdağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği'ni ziyaret ettiler.
Birlik Başkanı Cahit İnceoğlu'na başarılar dileyen Belde Başkanı Yüksel, Kazdağları başta olmak üzere tüm doğal güzelliklerin korunmasından yana olduklarını ifade etti.


Cumhuriyet Halk Partisi Akçay Belde Başkanı Atakan Yüksel ve Yönetim Kurulu üyeleri merkezi Akçay'da bulunan Kazdağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği'ni ziyaret ettiler.
Akçay Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Cahit İnceoğlu ile görüşen CHP belde Başkanı Yüksel, Başkan İnceoğlu'na Belediyeler Birliği'nde ki görevinde başarılar diledi.

Kazdağları'nın dünyanın doğa harikası en güzel yerlerinden birisi olduğunu ve bu güzelliklerin gelecek kuşaklara taşınması gerektiğini belirten CHP Belde Başkanı Atakan Yüksel, Kazdağları başta olmak üzere blgemizde ki doğal güzellikler hiç şeye değişilemez. Kazdağları ve Madra Dağı'nda ki çevre karşıtı etkenlere karşı mücadele eden Kazdağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği'ne çalışmalarında başarılar diliyor. Her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz” dedi.

Kazdağı ve Madra Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu'da birliğin öncelikleri arasında çevrenin ve doğal güzellikleri korunmasının birinci sırada yer aldığını ifade etti, Birliğimizin Balıkesir ve Çanakkale illerinde toplam 28 üyesi bulunuyor. Kazdağı, Madra Dağı başta olmak üzere, bölgemizde ki doğal güzelliklerin geçmişten miras değil, çocuklarımıza teslim edeceğimiz emanet olduğunu düşüncesi ile çalışmalarımız sürecek” dedi.

Ziyarette Birlik Müdürü İmam Bakır Damar'da hazır bulundu.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false